Rüyada Parmak Yüzük Sıkışması

Rüyada parmak yüzük sıkışması başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine inanılır.

Rüyanın anlamına göre rüyayı görenin her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada parmak yüzük sıkışması kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, yüzünün güleceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, maddi olarak zor bir durumda olan bir aile büyüğü için elinde olan ne kadar para varsa harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına inanılır.

Yorumcuya göre rüyayı görenin yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine inanılmaktadır.

Rüyada parmak yüzük sıkışması eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılmaktadır.

Rüya tabirleri kitabına göre çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments