Rüyada Ayakkabı Teki Aramak

Rüyada ayakkabı teki aramak gerek sosyal hayatında gerekse de iş hayatında saygınlık kazanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüya tabiri üstadına göre rüyayı gören kişinin sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, başarıların devamlı olacağına, hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada kaybolan ayakkabı tekini aramak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kazancını artıracağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, tüm sıkıntıların bir anda silinip gideceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyanın açıklamasına göre uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, ferah bir eve geçileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabının tekini aramak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine eğer evli ise eşinin kendisine daha fazla bağlanacağı gelişmeler yaşanacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine işaret ettiği söylenir.

Yorumcuya göre rüya sahibi kişinin fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, emeklerinin karşılığında hakkı olanı alacağına, kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mustyy

Rüyamda eski sevgilim ile benim kaybolan ayakkabımın tekini arıyorduk ve buluyorduk ne anlama gelebilir ?