Rüyada Saat Kırıldığını Görmek

Rüyada saat kırıldığını görmek alim ve bilge insan olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, atılımları sayesinde adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalettir.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüya sahibinin iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir dostunu hayallerine kavuşturacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yenilenme yaşayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada duvar saatinin kırıldığını görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, darda olan bir yakınına sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Rüya tabiri lugatına göre rüyayı gören kişinin deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kol saati kırılması görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine ve başarıyı yakalayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Tabirciye göre rüya sahibi kişinin hayatında yapacağı bir değişikliğin kendisine uğur getireceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok başarılı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Brt

Rüyamda, sol kolumdaki akıllı saatimin ekranı kırılmıştı. Saatin kırık ekranının tam ortasından dairesel bir şekilde beyaz bir ışık yanıyordu ve bu ışık şiddetli ve parlak bir ışıktı. Saatin kenarlarından da yine ortadaki kadar parlak olmayan çapı dar olan ışıklar süzülüyordu…