Rüyada Sadaka Konuşmak

Rüyada sadaka konuşmak tersliklerin yoluna gireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüya tabiri üstadına göre rüya sahibi kimsenin çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacak adımlar atılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, her istediğini alabileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, herkesin şaşırtılacağına rivayet eder.

Rüyada sadaka konuşmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, alacağı destek ile kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, daha rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirleri kitabına göre rüyayı görenin kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kazancını çoğaltacağına, rahata kavuşmaya, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadaka konuşmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yeni başlayacağı bir projede tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, mevlit okutacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorumlanır.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüyayı gören kimsenin kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hülya Taşer

Merhabalar,rüyamda kudüsteyim bir grupla birlikte küçük bir odada sadaka sohbeti yaptık,ben kur an da geçen sadaka ayetlerini anlattım,sonra akşam namazı için mescidi aksaya gittik ,ama mescid-i aksa nın kubbesi ,mescidi nebevi kubbesi yemyeşil olduğunu görüyorum. Mescid icin deyiz ve bir kargaşa oluyor kendimi çatışmanın icin de buluyorum sokak aralarına kaciyoruz