Rüyada Sevdiği Adamı Karısıyla Görmek

Rüyada sevdiği adamı karısıyla görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, Allah’ın tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük karlar edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerin açılacağına yorumlanır.

Rüya tabircisine göre rüya sahibi kişinin yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada sevdiği adamı karısıyla görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüyayı gören kişinin olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, umutlanacağına ve hayata karşı pozitif yaklaşacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, ömrünün kalan zamanında huzur ve mutluluk bulacağına, sessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada eski sevdiği adamın karısını görmek akıl danışmak için birçok insanın kendisine geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, çok hayırlı kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, başarısının kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya alimine göre iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, daha iyi yerlere geleceğine, şansın her zaman arkasından geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aylin

Sevdiğim adamı karısına yemek yaparken gördüm bana da saklama kabıyla getiriyordu yemekten

Serap demir

Slm ben ruyuamda sevfigim adami eski eşiyle kiziyla gordum aslinda gerçek hayatta cocugu yok cocuk icin beraber yasamaya karar veriyorlardi ama bi yandan diyorduki gonlum sende sen evlenilecek kadinsin cok uzgundum ben ne olacam dedim cvp vermedi duymazliktan geldi aglamakliydim.. ruyada kizi sarisin yesil gozluydu karisida ayniydi kizi gibi

Gülgüzeli

Rüyamda uzun seneler boyunca beni seven ve benimde sonradan onu sevdiğim kişiyi ,eşini ve çocuklarını evimde yatılı ağırladım. Ancak ne o ne de ben eşlerimize bir şey belli etmedik, eski yakın arkadaş gibi bahsettik. Çok konuşmadığımız ancak birbirimize karşı duygusal olarak iyi niyetli ve hala severek birbirimize kaçamak bakıyorduk. Sabah kahvaltıdan sonra onları yolculadım. Yolcularken o ve ben üzgündük. Rüyamı yrumlarsanız sevinirim

Melek kara

Gerçegi anlatayım beni seven biri kısa zaman önce evlendi. Rüyamda onu eşiyle çok mutlu bi şekilde dans ederek gördüm sonra benim evime geli lavabumuzu kullanmak istedim izin verdim rüyada teyzem iyi yaptın hamıle ne olursa olsun dedi