Rüyada Ayı Vurduğunu Görmek

Rüyada ayı vurduğunu görmek muradına ereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Tabirciye göre rüya sahibi kişinin hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Rüyada ayı vurduğunu görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, geçiminin kolay olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılmaktadır.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüyayı gören kişinin yönetici koltuğuna yükseleceğine, arkasından iyi konuşulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, aylık gelirinin artacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ilgi duyduğu bir kişiye yakınlaşmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada ayı vurduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya tabiri kitabına göre rüya sahibi kimsenin fakir çocukları giydireceğine, sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aniden alcağı mutlu bir haber ile nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments