Rüyada Sevdiğin Erkeğin Sana Çıkma Teklifi Etmesi

Rüyada sevdiğin erkeğin sana çıkma teklifi etmesi gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, aldığı eğitimin kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet eder.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüyayı görenin aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hakkı olanı sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeğin sana çıkma teklifi etmesi çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına inanılmaktadır.

Rüya ansiklopedisine göre darda olan bir aile dostuna maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, içine düştüğü zor bir durumu olgunca kabul edeceğine, hak yolunda çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin sana çıkma teklifi etmesi ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, isteklerinin ve arzularının yerine geleceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kazancını artıracağına inanılır.

Ulemaya göre rüya sahibi kişinin değişik bazı konuları ön plana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayatında şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, zekasını kullanarak yaptığı işlerin kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments