Rüyada Sevgili Tarafından Kovulmak

Rüyada sevgili tarafından kovulmak tersliklerin yoluna gireceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek kötü bir durumda kendi başının çaresine bakacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yeni gelişecek olayların hastalıklarının ve kötü günlerinin son bulmasına vesile olacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyanın anlamına göre rüyayı görenin daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevgili tarafından kovulmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, kazancının hiç eksilmeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, darda olan bir aile dostuna maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine tabir olunur.

Rüyanın açıklamasına göre sevdiği kişiye yaptığı teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, başarılı olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri gerçekleştireceğine inanılmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından kovulmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, atacağı bir adımdan karlı çıkacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına delalet etmektedir.

Rüya yorumu kitabına göre rüyayı görenin dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, kasasının daha çok para dolacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, geçmişteki tatsız konuların unutulacağına, yaptığı yardımların karşılığını bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments