Rüyada Sevgiliyle Trafik Kazası Geçirmek

Rüyada sevgiliyle trafik kazası geçirmek hayal edilen her şeye kavuşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bir sıkıntıyı çözeceğine alamet ettiği söylenir.

Rüya tabirleri lugatına göre rüyayı gören kişinin ilkelerinden ve izlediği doğru yoldan vazgeçmeyeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, şansının yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle trafik kazası geçirmek iş hayatında ve eğitim hayatında karşısına çıkan sorunları azmederek aşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, rahat erileceğine işaret etmektedir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüya sahibinin içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, rahat edeceğine, sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle trafik kazası geçirmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisinde uzakta yaşayan sevdiklerinin yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına yorulur.

Rüya tabirleri kitabına göre rüyayı gören kimsenin büyük bir ortaklık yapılacağına, iş hayatında yeni ve hayırlı bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden bir düşmanlığın biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Merhabalar ben rüyamda eski nişanlımla bı yola cikiyordum arabada giderken de tartisiyorduk sonra o da arabanın hakimiyetini sagliyamiyordu çarpıyordu bı yere sonra da onun ağzından kan geliyordu rüyamı hayra yorumlarmisiniz lütfen

Hilal

Rüyamda arabayı ben kullanıyordum sevdiğim de dizimde uyuyordu çok yorgundu ve sağdan gideceğime sola direksiyon kırdığımda arkadan beyaz bir araba çarptı bize ve ikimize de şükürler olsun bir şey olmadı daha sonrasında sevdiğime sarılarak ağlamıştım o da atlattık bak ağlama artık diye beni avutuyordu

Alpi

Rüyamda eski sevgilimle konuşmak için arabaya bindik. O arka koltukta oturuyordu. Karşımda 3 şeritli bir tünel vardı var 2 şeridi benim gideceğim yoldu.Kiz telefonunu uzatti ve bende bakayım derken en soldaki karşı şeride girdim. Tünel karanlıktı ve farlarım çalışmadi. Çok çok yavasladim ama tünelin virajında başka bı araçla çarpıştım. arabadan indiğimde kiz ortalıkta yoktu . Abimi aradım. Sorunu çözmek üzereyken uyandım.