Rüyada Silahlı Asker Olmak

Rüyada silahlı asker olmak güzel günler geçirileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir.

Ulemaya göre işinde büyük başarılar alacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aradığı çareleri bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı asker olmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüya sahibinin hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kendisine engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada eli silahlı asker olmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret etmektedir.

Rüya tabirleri kitabına göre rüya sahibi kişinin sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, Allah’ın kendisine vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, iyiliğe kavuşacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, refah içinde yaşayacağına, maddi gücünün katlanacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Uğur

Rüyamda ful teçhizatlı bir askerdim bir depo da bir insanı sakinleştirmeye çalışıyordum sakın böyle bir şey yapma kendine zarar verme diye

Gülhan Özdemir

Merhaba, bir arkadaşım beni rüyasında asker olduğumu görmüş. silahımda varmış ve bir kuyumcuya gidip Euro bozduruyormuşum. biraz eve para bırakırım diyormuşum. kadınım bu arada yorumlarsanız sevinirim