Rüyada Sınava Geç Kaldığını Görmek

Rüyada sınava geç kaldığını görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, aile üyelerinin refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına inanılmaktadır.

Rüya tabir edenlere göre aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çocuklarına daima sahip çıkacağına, çok bereketli bir dönem geçireceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek karşısına hayırlı bir kısmet çıkacağına, hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, görmediği yerlere gideceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, mutluluktan, paradan ve dünya malından bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüya lugatına göre rüyayı görenin elde edilecek menfaatlere, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, olumsuz bir durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, eşi dostu ile sohbetinin daim ve keyifli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gireceği sınava geç kaldığını görmek geçim sıkıntısına düşen bir iş arkadaşının bu sıkıntısını gidermesinde ön ayak olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, etrafının kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüya manasına göre rüya sahibi kişinin keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin çoğalacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, işinde yaptığı bir atılımın sonuçlarını bir an önce görmek için sabırsızlanacağına, tartışma yaşadığı bir kişi ile arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
bilinmeyen

ben rüyamda üniversite sınavına giricektim ama kimligimi evde unutuyorum sonra sınava geç kalıyorum çok aglıyorum bir ünlü geliyor onun sayesinde tekrar giriş yapıyorum koşarak çıkıyorum geç kaldım diye kızan hocalar var sonra sınav başlıyor sınav normal 1 kagıt da oluyor sınav kagıdı verilirken yanında kolye de veriliyor kırmızı yapraklıydı sanırım çok begeniyorum sonra benim kagıdımın teki başkasıki ile karışmış sonra da uyandım yorumlar mısınız lütfen 😊

Ebru

Rüyamda sınava geç kalıyorum.Geldigimde sınav bitmişti ama hoca yardim ediyor tekrar sorular hazırlayıp beni şu saatte sinava gel diyor. Bense tekrar sinava 2 dk gibi kısa sürede yine geç kaliyorum ve hoca kızıyor ama sinava yinede alip bekliyor beni.

Mihri meyra

merhaba rüyamda deneme sınavına girmek için arabayla uzak bir yere gidiyordum sınıfa girdiğimde sınavın bitmesine 30dk kaldıgını öğreniyordum nasıl yetiştircem diye düşünüyordum geç kalmıştım. sonra isimlerimizi toplayan bir öğretmen geldi ismimi söyleyince bana aaa sen derece öğrencilerindensin bana hocaların senden bahsetmişti dedi sonra masada oturan gözetmen hoca ikidir geç kalıyor bu mu derece öğrencisi gercek sınavda görürsünüz iyi bir puanın yanından bile geçemicek dedi sonra ismimi alan hoca ben öyle duymadım cok başarılıymış gerçek sınavda hakkını verecek dedi giitti. Sonrasında 10 dk kaldı ben de nasıl yetiştircem diye sorularla cebelleşirken yanıma biri erkek oturdu ve optik kağidıma tükürdü sonra diğer gözetmen hoca sen en iyisi bu denemeyi al yarın kütüphanede çöz getir hadi sana ikinci şans dedi ne anlama geliyooor ?