Rüyada Siyah Renkli Cep Telefonu Görmek

Rüyada siyah renkli cep telefonu görmek bir anda atılıma geçeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, sorunların yakında son bulacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyanın açıklamasına göre rüya sahibi kişinin yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, büyük kazançlar sağlanacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada siyah renkli cep telefonu görmek endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına ve hayatının düzene gireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işaret eder.

Rüya yorumuna göre rüyayı gören kimsenin kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakınındaki bir kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kendisini kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan her şeyin ortadan kalkacağına, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah renkli cep telefonu görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine ve onların sayesinde durumunu düzelteceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalet ettiği söylenir.

Ulemaya göre yapılan bir hatanın düzeltileceğine, tövbe edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ylnzkrt

Rüyamda elimde siyah ve kapaklı bir cep telefonu vardı ve eski nişanlımın abisi yanındaydı. bana bir şey sordu ben de bilmem patrona sorayım dedim. o da hemen ara dedi, ama telefonun arama tuşunu bir türlü bulamadım. ekranda başka şeyler çıkıyordu