Rüyada Sudan Boğulmak

Rüyada sudan boğulmak zan altında bırakıldığı bir konuda gerçeklerin açığa çıkacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, atacağı hayırlı adımların kendisine hayır getireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına inanılmaktadır.

Rüyanın manasına göre çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, iş arkadaşları arasında daha bir sevileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, mevcut kötü bir durumun yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet eder.

Rüyada sudan boğulmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çevresindeki kişilerin güzel anılar biriktirmesine vesile olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılmaktadır.

Rüya tabiri kitabına göre rüya sahibi kimsenin işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, eğitim hayatında ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sudan boğulmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ikilemde kaldığı bir konuda doğru olanı seçeceğine, sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, gelirinden yana memnun olacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüya sahibinin yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri unutturacağına, başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, bol muhabbette olacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments