Rüyada Babamın Hapisten Çıktığını Görmek

Rüyada babamın hapisten çıktığını görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorumlanır.

Rüya tabircisine göre rüya sahibi kişinin bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, geçim derdinin biteceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, tecrübe sahibi olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa karşı savaşıp galip geleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada babamın hapisten çıktığını görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bahtının açık olacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, yüzünün güleceğine, daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüya yorumları lugatına göre rüyayı görenin pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, gönlünün feraha ereceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına inanılmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın hapisten çıktığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bir konuda sermayenin harcandığına değeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, başarılı kişileri tebrik edeceğine rivayet eder.

Rüya açıklamasına göre vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
16 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bahattin ceritli

Rüyamda cezaevindeki babamın eve geldiğini gördüm ama parmağı kesik halde gelmişti bu rüyanin tabiri nedir

melek

ruyamda babam hapisten cikmisti eve gelmisti cok sasirmistim sarilmistik

Sıla

Rüyam da hapiste olan babamın eve geldiğini gördğm ve sarılıyorduk anlamı nedir

Özgür

Selâm Gündüz Niyetine
Rüyamda ceza evine babamın görüşüne gittim ve ceza evinden babamın tahliye olunacağı haberini alıyordum fakat tahliyenin gerçekleştiğini görmeden uyandım uyandığım gün Cuma saat 6′:00″ idi

Selahattin

Rüyamda ceza evinde olan babamin 15 gün izinli çıktığını gördüm

Hülya

Rüyada babamın cezaevinden çıktığını duydum kardeşinden oda ağlıyordu evde babamın arkadaşları evde oldugunu söyledi

Anonim

Merhaba, rüyamda okuldaydım arkadaşımla sınıfımdan çıkıyordum sonra babamı gördüm ve arkadaşıma 1dk dedim. babam polislerle birlikte sınıfımın önündeydi, babamı ilk gördüğümde gözlerini büyükçe açarak sanki beni tanımamazlıktan gel demişti 2dk konuştuktan sonra dayanamadım ve ona ağlayarak sarıldım polisler bir şey demedi daha sonra gittiler. Bir anda tüm okul beni konuşmaya başladı arkadaşlarım sınıf grubunda benim hakkımda konuşuyorlardı bunun tabiri nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.

Furkan

Rüyamda cezaevinde olan babamı düğünde gördüm ve ona sarıldım sace bu kadarını hatırlıyorum kusura bakmayın