Rüyada Takvim Yaprağı Okumak

Rüyada takvim yaprağı okumak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak mal sahibi olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamettir.

Rüya ilmine göre rüya sahibi kimsenin kazancının iki kat artacağına, yaşanan sorunların bir anda ortadan kalkacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yeni bir yol tutulacağına, vaaz ve nasihate, işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada takvim yaprağı okumak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda kendini çok mutlu hissedeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya alimine göre rüya sahibi kişinin çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine, zorluklara karşı yılmayacağına ve eninde sonunda zafere ulaşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada takvim yaprağı okumak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, düşmanlıkların biteceğine, hayır duaları alınacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumuna göre rüyayı gören kimsenin rakiplerini alt edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bir sorunla baş edebilmek ve çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yaşamında kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hande

Rüyada takvim yapragını çevirmek bu rüya tabirini bulamadım hocam rüya tabirini edermisiniz hocam