Rüyada Taşın Üstünde Durmak

Rüyada taşın üstünde durmak önüne çıkacak iki yoldan hangisini seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yanlış yollardan döneceğine, bir dostunun çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, problemlerinin biteceğine yorumlanmaktadır.

Rüya yorumuna göre rüyayı görenin yaptıklarıyla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, özlem gidereceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, uzun bir ömre sahip olacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada taşın üstünde durmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların ortadan kalkacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorumlanmaktadır.

Rüya tabiri lugatına göre rüya sahibi kişinin büyük bir servete sahip olunacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayatından razı geleceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada taşın üstünde durmak mutlu olacağına, düşmanlık beslediğini anladığı bir kişiye karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, şöhret elde edeceğine delalettir.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüyayı görenin mücadeleden vazgeçmeyeceğine ve sonucunda refaha ereceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, çok rahat edeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bilinmeyen

Rüyamda üst üste verilmiş taşlar vardı ablam bunların üstünden rahatça geçti sıra bana gelince taşlar hareket etmeye başladı bir kaç kez düşme tehlikesi atlattım ama sonunda kendimi oradan inmiş buldum