Rüyada Babanın Oğluna Tokat Atması

Rüyada babanın oğluna tokat atması işini büyüteceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamettir.

Rüya tabiri kitabına göre rüyayı görenin çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, bir tartışmada kendisini savunanların çok sevineceğine, para kazanmaya, aşkının meyveleri olarak çocuklarını kucağına alacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada babanın oğluna tokat atması işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayaline kavuşacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından kurtulacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, huzurlu günler görüleceğine ve mutlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüya yorumları lugatına göre rüya sahibinin maddi bir kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada ölen babanın oğluna tokat atması geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda gelir elde edeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirleri kitabına göre rüyayı görenin yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, efendi ve güler yüzlü oluşu sayesinde çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, şansının ve kısmetinin bir ömür kendisine hayır getireceğine yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asel yildirim

Rüyamda eşim benim sözümü dinlemediği anda onu dövüyorum iyice dövüyorum. Ölmüş olan babamda bana tokat atıp aramızı açıyor neye işaretdir.