Rüyada Tavşandan Korkmak

Rüyada tavşandan korkmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, fikirlerinin can bulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat ve güzel günler geçireceği günlerin geçici değil, bir ömür olacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüya anlamına göre içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, işleri yoluna sokacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada tavşandan korkmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, güzel bir ilişki kuracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabiri kitabına göre rüya sahibi kimsenin kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, hastalıkların kalıcı olmayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, dertlerin sonlanacağına alamettir.

Rüyada beyaz tavşandan korkmak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, hayırlı bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüya ilmine göre rüyayı gören kimsenin elinden geliyorsa kötü durumdaki bir dostuna borç vereceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, çalıştığı işte vermiş olduğu emeğin mükafatını alacağına, rahatının ve keyfinin daim olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İrem

Rüyamda bir odanın içinfe bir sürü kahverengi tavşan vardı. Arkadaşlarım onları seviyordu ben de korkuyordum. Hatta bir süre sonra dışarı çıktı. Tam kapıyı kapatırken bir tavşan gözüme gözüme baktı. Tanımadığım bir adamla konuşmaya başladım sonrasında.

sevda

rüyamda beyaz ve az bişe gırılik olan tavşanda korkuyorum evimize giriyor benim korktugum
anlıyor
bana sevecen bir şekilde yaklaşıyır
korkumu yeniyor