Rüyada Üzerinden Kamyon Geçmesi

Rüyada üzerinden kamyon geçmesi müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, uzun süredir tanıdığı bir arkadaşının sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, iş hayatındaki güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılmaktadır.

Rüya kitabına göre rüya sahibi kişinin hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, küslüklerin sona ereceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birlikte çalıştığı kişiler ile işbirliği içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinden kamyon geçmesi eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibinin başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, ün yapmayı başaracağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada üzerinden kamyon geçmesi yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, ailesiyle birlikte bazı konser etkinliklerine katılacağına inanılır.

Rüya alimine göre rüya sahibi kimsenin maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşılmayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, yaşamına sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kadir

Yol azında Küçük Oğlumla motorla durmuş bekliyorduk kamyonun geçmesini beklerken sağ ana yoldan hızlı şekilde direksiyonu üzerimize kırdı ve ben oğluma sarılıp yere yatdık üzerimizden geçdi.kenarda duran birkaç genç telefonla kayıt ettiklerini söyledi istedim kaydı vermediler motoru kaldırken bi kaç bayan yanımızdan geçerken videoyu seyretdiğini söyledi.rüyam net ve çok kısaydı

Leyla

Ruyamda kendimi bi anda kardesimle kamyonun altinda buluyorum… yuruyerek gecmeye calisirken kamyon hareket etmeye basliyor.. karsi tarafa gececek yer ariyoruz.. tekerlek bize dogru gelirken nasil cikacagimizi dusunuyoruz… korkuyor ve panikliyoruz.. bi anda tekerlekler arasindaki bosluktan karsiya gecmeyi basariyoruz…..

Cumali

Rüyamda bir yerden geçmeye çalışırken kamyonu görüyorum geçebilirim düşüncesiyle giderkem birden kamyonetin altına girdim ve kamyon tekeri üstümden geçti sırt ustüydüm uyandıgımda sırtımda baskı hissettim ama sırt üstü yatmamıştım