Rüyada Yasin Suresinin Silindiğini Görmek

Rüyada yasin suresinin silindiğini görmek aksiliklerin baş göstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına ve sorunun çözümünün bulunacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bereketli yağmurlara, yaşanacak küçük bir sorunun çok fazla zarara sebep olmayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstlenmeyeceğine, atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüya manasına göre rüyayı gören kimsenin konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, borçların kapanacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada yasin suresinin silindiğini görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayat boyu çok sevileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet eder.

Rüya açıklamasına göre rüyayı gören kişinin bir miktar para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sevdiği kişi ile tüm özlemini gidereceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada yasin suresinin silindiğini görmek alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, başarılı adımlar atacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, sayısız hayır işleyeceğine alamet etmektedir.

Tabirciye göre rüya sahibi kişinin dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nisa

Babam ölmüş ruyamda mezarına gidiyorum yasin alıyorum yanıma iki tane ama okuyamıyorum iki yasin kitabında da yasin yok sayfaları ya silinmiş ya kaybolmuş

Aysel

Rüyada elimde yasin vardı bazı sayfaları ıslanmıştı ve yazısı silinmışti ?