Rüyada Yatak Kurmak Görmek

Rüyada yatak kurmak görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, asık yüzlerin güleceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, çok yükseleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya tabiri üstadına göre rüya sahibi kişinin uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak kurmak görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, ailesinin de büyük olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüya yorumları lugatına göre rüyayı gören kimsenin çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada yatak kurmak görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirleri kitabına göre karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, ilim irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayat kalitesinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali

Rüyamda yer yatağı seriyordum ısınmak içinde ufo ısıtıcı yakiyordum

Elif

Gündüz niyetine
Rüyada kaynanam ve eltim yatağımı bozmuş ve geldim niye bozdunuz deyip tekrar kurmaya başladım