Rüyada Yeni Ayrılan Sevgiliyi Görmek

Rüyada yeni ayrılan sevgiliyi görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyanın açıklamasına göre rüya sahibi kişinin yeni bir aşka yelken açacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sevdiği kişilerden ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların unutulacağına, çekilen hasretin biteceğine, zor günlerinde en çok sevdiği kimselerden destek göreceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamettir.

Rüyada yeni ayrılan sevgiliyi görmek hiç beklemediği ve neredeyse hayatını olumlu yönde değiştirecek bir şeyler yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Rüya yorumları lugatına göre rüya sahibi kişinin yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, rakiplerine karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, rahat bir hayata başlayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada sürekli yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, doğru bildiği hak yolundan ayrılmayacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yaptığı işte verimi ve başarıyı yakalayacağına, huzur bulacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine inanılır.

Rüya alemine göre rüya sahibi kimsenin açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, rahat ve güzel günler geçireceği günlerin geçici değil, bir ömür olacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarını yavaş yavaş unutacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Efkan

Merhaba gündüz niyetine,
Ben rüyamda ailesi istemediği için benden ayrılan kız arkadaşım sevgilimi gördüm. Bizim yaylaya gelmiş yaylanın aşağısında bir pınar var pınarın başında ayakta durmuştu. Onun olduğunu farkettim uzaktan yaklaştım yanına doğru arkasından. Telefonla konuşuyordu. Ben yüzüne bakmadan bakamadan yanından geçip pınardan eğilip elimi suya sokup geçtim gittim biraz uzaklastim yine telefonla konuşma sesi geliyordu. Sonrasında benim amcaoğlu geldi birlikte bir tane doru ata bindik gidiyorduk arkamı döndüm 2 atlı kız vardı pesimizden geliyorlardı öyle uyandım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim