Rüyada Yıkılan Binadan Son Anda Kaçmak

Rüyada yıkılan binadan son anda kaçmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüya lugatına göre rüya sahibi kişinin kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada yıkılan binadan son anda kaçmak hanesindeki bolluğun sürekli olacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, onurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüya anlamına göre rüya sahibinin sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, büyük işlere girileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorumlanır.

Rüyada yıkılan binadan son anda kaçmak sağlığının yerine geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, ruhani önderlik yapacağına, iyilik yaparak ve insanları sevindirerek kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Rüya lugatına göre güzel bir insan haline geleceğine, kazancının yerinde olacağına, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, ferahlayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına ve Allah katında yüksek mevkilere ulaşacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments