Rüyada Yılan Hapsetmek

Rüyada yılan hapsetmek yenileceğine, şifa bulacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kurulu düzenin kaya gibi sağlam olacağına ve yıkılmayacağına, tekrar eski lüks hayatına döneceğine, rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüyayı görenin hayatında her işinin yolunda gideceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde çalıştığı şirketin daha da büyüyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yılan hapsetmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatması için çok etkili olacağına inandığı adımlar atacağına, hayırlı bir haber alınacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, evlerindeki huzurun artacağına alamet eder.

Rüya anlamına göre rüyayı gören kimsenin huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kendisi için şans olacağına inandığı durumlar yaşayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada siyah yılanı hapsetmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, asil kimselerden yardım alınacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüya tabiri lugatına göre rüyayı gören kimsenin kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, ana babasını hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AMEDLİ

Rüyada yılanların bana saldırdığını gördüm bende onları yakalıyor ve bir ayakkabı kutusuna hapsediyordum

Derya armağan

Teşekkür ederim hayırlı gunler