Rüyada Yılan Kanı Sıçraması

Rüyada yılan kanı sıçraması akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüyayı gören kimsenin mutlu zamanlar geçireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, muradın yerine geleceğine, kendisini mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorumlanır.

Rüyada yılan kanı sıçraması çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, girilecek bir yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, rahat bir işe girileceğine, yapılan yanlışların tekrar edilmeyeceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyanın tabirine göre rüyayı gören kişinin psikolojik sorunların geride kalacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine ve bu kazancın bereketli olup kendisini bahtiyar edeceğine, sağlık konusunda bazı olumlu gelişmeler olacağına, işinde elde ettiği zaferler ile yeniden can bulacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada yılan kanı sıçraması daha kararlı bir kişi olunacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, şan şöhret kazanacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kimsenin eşiyle bahtiyar olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, gözyaşının duracağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sez

Rüyamda kahve renkli cipirli bir yılanı eşimin elindeki çekiçle öldürdüğünü eşimin üzerine benek benek kan sicradigini gördüm

GÜLSEREN

Rüyamda siyah yılan kanı elime bulaştı sonra ayağımın altına da bulaştı anlamı nedir

Zeynep

Yesıl kalın bir yılanı kesdım. Her yere damla damla kan sıcradı. Lakin yılan ölmedi.

Zeynep

Tesekkur ederim kly gelsin