Rüyada Yolun Aydınlanması

Rüyada yolun aydınlanması mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bazı jestler görüleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Tabirciye göre rüya sahibi kişinin Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, insanlar tarafından sevileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolun aydınlanması tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yaşamının düzene gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çıkmaza düştüğü bir konuda destek için ailesiyle konuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüya tabirine göre rüyayı gören kimsenin ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada karanlık yolun aydınlanması israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sevdiğine sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüyayı gören kişinin zorluklar karşısında kolay kolay pes etmeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayatın kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, maddi imkânlarının artacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Atilla

Rüyamda karanlık bir yolda eve gidiyordum her adım attığımda önüm aydınlanıyor du yol iki taraflı ve ortada süs ağaçları vardı

Deniz

Rüyamda bir yanimda tanimadigim yasli bir adam diger yanimda genc bir adamla kapkaranlik bir yolda yuruyordum önümu göremiyordum. Bir kadin geldi elinde fener vardi bir lira istedi yolu göstermek için. Yaşli adam ben yolumu kendim bulurum dedi. Ben bir lira uzattim kadin yüzünü burusturdu almadan gitti. Ardimizdan da bir suru insan geliyordu beni takip ediyorlarmis . Genc olan kolumdan tutup beni bir agacin arkasina sakladi. Yasli olan adam yoluna devam etti ve ardimizdaki adamlar da onu takip ettiler. Genc adam bana, bak seni kurtardim dedi ve kayboldu , birden her yer aydinlandi koca bir cadde ve çam agaclari vardi.

Hatice

Merhaba
Rüyamda erkek arkadaşımla beraber kiliseye gitmek için yola çıktık ve karanlık bir yoldan geçecektik yol bir anda aydınlandı ve yolda kapılar vardı kapılardan geçtik kiliseye geldik biraz durduktan sonra bir araçla müze benzeri bir yere götürdüler

Merve Can

Merhaba
Rüyamda kuzenim beni eve birakacakti arabaya bindik ve hava çok karanlıktı ve birden kuzenimle yürüyerek kafe gibi bi yerden geçtik aydınlık olmuştu .