Rüyada Yüz Çevirmek Görmek

Rüyada yüz çevirmek görmek her şeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, uzun soluklu ve keyifli bir yolculuğa çıkılacağına, ekmek teknesinin yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüya yorumuna göre rüya sahibinin işinde çok büyük bereket göreceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada arkadaşının yüz çevirdiğini görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ağız tadından ve neşesinden hiç kaybetmeyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya ansiklopedisine göre rüya sahibi kimsenin çok büyük kısmetler kazanacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kazancının garanti ve sabit olacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna alamet eder.

Rüyada eşinin yüz çevirdiğini görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yeni işler alacağına, maddi durumunun her geçen iyiye doğru gideceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına yorumlanır.

Rüya alimine göre rüyayı gören kimsenin tam her şeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kendisine destek olan kişilerin sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments