Rüyada Başkasının Borcunu Üstlenmek

Rüyada başkasının borcunu üstlenmek hayatının neşe ve sağlıkla geçeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük kazançların elde edileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan her şeye kavuşulacağına yorumlanmaktadır.

Rüya ilmine göre pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, maddi anlamda kalkınacağına, sağlığının yerinde kalacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, başarılarına olumlu yönde etki edecek kararlar vereceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada başkasının borcunu üstlenmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rahatının, lüksünün ve konforunun baki olacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüyayı görenin iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, hayatının kalan kısmında işinin ehli bir kimseyle birlikte işler yapacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada başkasının borcunu üstlenmek gerçek mutluluğu tadacağına, yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hayatının herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüya tabiri lugatına göre alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, belalardan korunacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kazanacağı bir başarının bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rewşen

merhaba,rüyamda bize gelen misafir olarak bir kadın bize hediye getirmişti.sonrasında eve giderken ona eşlik ediyordum.kadın mutlu biri olarak biliyorum.ama gidince bakıyordum evsiz ve borçlu,perişan bir insan.bir giyim mağazasında yatıp kalkıyor,mağaza sahibi adam onu kovuyor bağırıp çağırıyor.benim de yanımda 500 lira para var,onun borcunun bir kısmını ödeyeyim dedim,150 lira veriyorum.ama adam bunun hepsini alayım borç bitsin diyor.ben de bütün param o ,hepsini veremem deyip adamı ikna etmeye çalışıyordum.en son paramı alıyordum.nasıl yorumlarsınız?