Rüyada Başkasının Rüyasını Dinlemek

Rüyada başkasının rüyasını dinlemek hoş zamanlar geçireceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, gamsız bir hayat süreceğine, güzel ameller işleyeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüya manasına göre rüya sahibinin çok değer verdiği ve saygı duyduğu bir kişinin yardımları sayesinde sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, dünya malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada başkasının rüyasını dinlemek bir planının kendisine hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, maddi açıdan birçok rakibin önüne geçileceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yaşamın kolaylaşacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulur.

Rüyanın anlamına göre rüyayı gören kişinin yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının rüyasını dinlemek saygı göreceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, deşarj olacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya kitabına göre rüya sahibinin her zaman hayırlı işler yapacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, elinin bollaşacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
26 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kerpeten

Rüyamda eski evimizdeydik. Annem babamın gördüğü rüyayı anlatıyordu. Babama rüyasında bir cin ve cinin yardımcısı bir şey anlatıyorlarmış. Annem bunu söylerken cin korkunç garip bir kadın kılığında karşımda belirdi. Sonra cin tam korkunç bir şeyler yapacakken korkarak uyandım. Bunun yorumu nedir çok merak ediyorum.

yusuf artam

rüyamda kız arkadaşım rüyasında beni öldüğünü gördüğünü söylüyordu bunu tabiri nedir hocam şimdiden teşekür ederim

Elanur

Merhabalar.Ruyamda yengem beni rüyasında gördüğünü ve öldüğümü söylüyordu.Tabiri nedir acaba?