Rüyada Başörtüsünü Açtığını Görmek

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek düşkün kimselerin elinden tutacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya sözlüğüne göre rüyayı görenin işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, anne baba rızasının alınması neticesinde büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek yakınlarından birinin vereceği destekle psikolojik olarak toparlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kırgınların barışacağına, kısa süreli küslük yaşadığı bir yakınıyla barış sağlayacağına, çok eğleneceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya tabiri kitabına göre rüya sahibi kimsenin yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada başkasının başörtüsünün açıldığını görmek başarılı olacağına, yaşadığı sıkıntıların bir haber sayesinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, birlikte çalıştığı kişiler ile işbirliği içinde olacağına işarettir.

Rüya ansiklopedisine göre yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kendisine ait olan bir mülkün gün geçtikçe değerine değer katacağına, yeni işlere girişileceğine, sevdiği bir kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sena

Hayırlı günler dilerim.Rüyamda yakın bir arkadaşımın başörtüsü takmayı bıraktığını gördüm anlamı nedir?