Rüyada Ağzında Kurbağa Görmek

Rüyada ağzında kurbağa görmek kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hayatının yolunda gideceğine, Allah’ın mübah kıldıklarına meyil edeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlara karşı göğüs gerilip o kişiyi doğru yola çekeceğine, karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorumlanmaktadır.

Rüya yorumcusuna göre sevdiği kimse ile geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ağız tadından ve neşesinden hiç kaybetmeyeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada ağzında kurbağa görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulur.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kimsenin sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, giriştiği bir işteki sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzında kurbağa görmek ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yakınlarından birinin vereceği destekle psikolojik olarak toparlanacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya yorumu sözlüğüne göre rüya sahibinin iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde kar getirir hale geleceğine, geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments