Rüyada Çocuğa Arabayla Çarpmak

Rüyada çocuğa arabayla çarpmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüya alimlerine göre yaşamına farklı bir yön vereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi olanaklarının tahmininden çok daha fazla artacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada erkek çocuğa araba çarpması eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya anlamına göre rüya sahibinin amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı bulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, işyerindeki çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, var olanlar ile yetinip huzurlu bir şekilde geçineceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada komşu çocuğuna araba çarpması ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, hayatının daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, giden birinin geri döneceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, dünya hayatından yana razı geleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüya yorumları sözlüğüne göre rüya sahibi kişinin anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük kazanımlar elde edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine alamettir.

Rüyada küçük çocuğa arabayla çarpmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya tabiri üstadına göre rüyayı görenin yeni ve güzel makama sahip olacağı bir işe başlayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarından yavaş yavaş kurtulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kendisine zarar veren kişileri hayatından çıkaracağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

12 Okur Rüyası Yorumlandı
Derya

Rüyamda araba kullanıyorum arkamda iki kuzenim ve bir kadın oturuyor ve kuzenlerim kadına yardım ediyor. Ne oluyor tam hatırlamıyorum ama rüyanın öncesinde sanki kadının kafası yanıyordu. Bir anda yaya geçidi görüyorum frene basıyorum ama yaya geçidinden biraz daha önde bir tane kız çocuğu dikilmiş duruyor. Frane basmam etkili olmuyor kıza çarpıyorum ve kız arabanın altına giriyor. Sonra arabayı kenara çekiyorum kıza bakmak için arabadan iniyorum. Ben arabayı kullanırken yol bomboşken bir anda yolda bir sürü araba görüyorum. Bir tarafta da polis görüyorum o da bir kenara çekmiş bize doğrıu bakıyor ama gelmiyor da. Ben de şimdi ehliyet ruhsat sorarsa ne yaparım benim ehliyetim yok ki (gerçekten de yok) zaten kıza da yardım etmem mümkün değil diyip kaçıyorum.

Akif

Rüyamda trafik ışıklarında arabaların önlerine atlayan bir çocuğa bilerek çarpıyorum , daha sonra büyük bir pişmanlık duyuyorum. Yanımda eşim var bir şey olmadı ben gördüm diyor. Olayı ihbar edecekken uyandım.

Tolga U

Rüyamda çok ufak bir kız çocuğuna çarpacakken duruyorum ve korkup aşağı iniyorum çok korkuyorum ama karşıdan bir teyze bana sesleniyor İyimisin diye ve bana su getiriyor.

A avcı

Rüyamda normal seyir halinde ilerlerken aracımla
Küçük bir kız çocuğuna çarptım ilkokul yaşlarında

Burak-burak

Rüyamda kendi aracımı sürüyordum ve yolun kenarında yürüyen bir köpek vardı. Aracımla yavaş gidiyorum yani temkinliyim. O sırada gördüğüm köpek bir anda arabanın sağ ön tamponun olduğu yere atladı. Çarpmamak için frene bastım ama çarpacağımı anlayınca ayağımı frenden çektim. Köpek sarışın bir çocuğa dönüştü sanki kostüm giymiş de ayağa kalkmış gibiydi. Çocuğun yüzünü çok net gördüm ama cinsiyetini tahmin edemiyorum. Dönüştüğü anda sıçradım uyandım. Gözlerim dolmuştu yaşlar akıyordu.

Shr

Bı arabada ben ablam ve abim var ve abim sürüyordu arabayı ama kurallara uygun. Sonra bı tane çocuğa çarptı kız çocuğuna ama yavaş çarptı bişi olmadı sonra tekrardan bir erkek çocuğuna çarptı ona da bişi olmadı.

Şaban

Öncelikle merhaba hayırlı günler ben gece vakti hayli yağmurlu bir günde karanlık ama bildiğim bildiğim yolda yavaş yavaş gidiyordum herkes yolun kenarından ilerlerken birden bir çocuğa çarptım ve yolun kenarına fırladı arabayı sağa çekip çocuğu buldum ve sadece ağlıyordu sonra kaldırıp beraber yürüdük

Can

Yağmurlu bir günde gündüz vakti arabayla ara sokakta çok yavaş giderken birden çocuga yarpiyorum çocuk kaputun üzerine çikiyor korkudan cok agliyor aslinda cocuga hicbirsey olmuyor kaputtan düsmesin diye cok agir bir sekilde durmaya calisiyorum

Filiz

Esimle arabayla giderken yolda oturmus oyun oynayan erkek cocuguna arabayla carpti esim naptin dedim cekilmedi dedi ve durmadan ara sokaklardan kacip eve geldi cok etkilendim bu ruyadan

Emrah

Rüyam da bir erkek çocuğuna ayağın dan araba ile çarpıyorum sonra inip kendisine yardım etmek istiyorum babası geliyor babası bir şey yok tamam önemli değil diyor bana yüklü miktarda para veriyor almak istemiyorum ama ısrarla o parayı vermek istiyordu sonra rüya burda bitiyor…?

emell

ruyamda cok karanlik ve geniş bir yolda araba kullaniyorum yanimda babam var. once karanliktan bir gölge geciyor ne cesaretle bu yoldan yayalar geçiyor diye duşunuyorum. az bir zaman sonra birine çarpiyorum ama aracima hiçbirsey olmuyor sadece ses duyup geri donuyorum yerde 16 yaşinda bir erkek çocuk yatiyor. yaninda tapu kaydi var. yeni ev almişlar. galiba babasinin kullandigi motora çarpmisim.

Gamze

Küçük bir kız çocuğa arabayla çarptım. Sonra dönüp baktığımda çok bir şey olmamıştı. Aldım onu alışverişe götürdüm