Rüyada Altın Sakladığını Görmek

Rüyada altın sakladığını görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir arkadaşının içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmasına vesile olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kimsenin büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, dini bütün aile büyüklerinin hikmetli kişiliklerinden feyz almak için mücadele vereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada altın sakladığını görmek ulvi kimse haline geleceğine, ailesine rahat bir hayat sağlayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Rüya açıklamasına göre rüyayı gören kimsenin her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işarettir.

Rüyada altın sakladığını görmek uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, çok rahat edeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı gören kişinin sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, önemli kararlar alacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments