Rüyada Dev Dalgadan Kurtulmak

Rüyada dev dalgadan kurtulmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bir sorunun çözüleceğine yorumlanmaktadır.

Rüya tabircisine göre rüya sahibi kimsenin yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, planlı ve programlı davranacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada dev dalgadan kurtulmak kızgınlıkların ve dargınlıkların geçeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, toplumun geneline yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerinin çok iyi olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyanın anlamına göre rüya sahibinin işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, işlerinin her geçen gün daha da artacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada denizde dev dalgalardan kurtulmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kötü bir durum karşısında gereken sabrı göstereceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, huzuru yakalayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorumlanır.

Rüya ilmine göre rüya sahibi kimsenin önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
29 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emşr

Rüyamda bi anda denizin içine girdim sonra karşıdan normal bir dalga gelir gibi oldu sonra o dalga geldi ve beni bi bina yüksekliği kadar yükseltti korktum çakılıp ölücem sandım ama düştüm sonra normal bi şekilde kalktım bi şey olmadı

boş hayat

Rüyada kıyıdayım birden apartman boyunda dalga hızlı şekilde geliyor yüksek bir tepeye doğru koşuyorum yanımda birisi daha var hatırlamadım biz birden apartman tepesinden dalgaya bakıyoruz ama bu dalgalar 5 defa geldiğini gördüm 10 katlı bina kadar vardı yüksekliği

Sultan

Rüyamda bir bebek kucağımda denize giriyorum aniden dev dalgalar geliyor dalgalar üstümüzden geçiyor bize değmiyor ve çıkıyoruz denizden

Gizem

Rüyamda bir sahil kenarındaydık su seviyesi sürekli artıyordu ben fark ettim herkese bağırarak yüksek bir yerlere çıkması gerektiğini söyledim. Sahilden koşarak uzaklaşırken park gibi bir yerde tel örgülü sahayı fark ettim dalgalar sağdan ve soldan gelmeye başlamıştı bile. Tel örgünün en üstüne çıktım. Dalganın bana çarptığını düşünmüyorum. Ama rüyada yerden kalkıyorum afet geçmiş. Yanımda bir tane beyaz bir şapka görüyorum bunun anlamı nedir acaba?