Rüyada Eşimi Tekerlekli Sandalyede Görmek

Rüyada eşimi tekerlekli sandalyede görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüya alimine göre rüya sahibi kimsenin kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da sayesinde nasipleneceğine, düzenlenen bir eğlencenin üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada eşimi tekerlekli sandalyede görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine alamettir.

Rüya tabiri lugatına göre rüya sahibinin sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada eski eşini tekerlekli sandalyede görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, karlı bir yatırım için anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, büyük bir rahatlık ve kolaylık yaşayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, makbul olan mallar edineceğine işaret eder.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre küslükleri gidereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerini düzene sokacağına, her işi severek yapacağına, ettiği çabanın emeğini alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Rüyamda hem sevdiğim, hem müdürüm olan bir hanımın yanındayım, evinde olabilir, sonra kadının eşi bir arkadaşi ile birlikte geliyor, kalkmak istiyorum, beraber çay içelim diyorlar,

Ahmet

Hocam sık sık rüya görüyorum, devamlı size yazıyorum, tek tek yorum yaptığınız için teşekkürler, sıkıntılı bir dönemdeyim,. inşaAllah feraha çıkarım