Rüyada Eşine Çiçek Vermek

Rüyada eşine çiçek vermek sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işlerinin açılacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kendisinden daha yaşlı ve tecrübeli birinden alacağı tavsiyelerin dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorumlanır.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı gören kimsenin halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kendisinde uzakta yaşayan sevdiklerinin yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada eski eşin çiçek vermesi uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, edinilmiş olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi anlamda feraha ermeye, işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kimsenin çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, verdiği isabetli kararların çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sevdikleri ile bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına alamettir.

Rüyada ölmüş eşin çiçek vermesi gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, kötülerin çevresinden uzaklaştırılacağına, asla yüksünmeyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorumlanmaktadır.

Rüya tabiri lugatına göre rüyayı gören kimsenin kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kişinin muradına ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments