Rüyada Evin İçini Sulamak

Rüyada evin içini sulamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüyayı gören kişinin sıkıntılarından arınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayali kurulan her şeye kavuşulacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, yatırımlarının yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, bir dostunun çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada evin içini sulamak rakiplerini gerisinde bırakacağına, büyük bir rahatlık ve kolaylık yaşayacağına, hedeflerini tutturacağına, karanlığın biteceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüya tabirine göre rüya sahibinin sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, herkesin sevip saydığı bir birey olunacağına, yüzünün güleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içini sulamak ibadete ağırlık verileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kafasını toparlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, daha fazla maddi olanak sahibi olacağına inanılır.

Rüya sözlüğüne göre kişiliğiyle dikkat çekeceğine, girişimlerde bulunacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, engellerden uzak kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments