Rüyada Hadiseyle Öpüşmek

Rüyada hadiseyle öpüşmek rahatsızlık yaratmayacak bir işe girileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, aşkının meyveleri olarak çocuklarını kucağına alacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüya yorumu lugatına göre rüya sahibi kişinin işinde bol kazanç elde edeceğine, geleceğine değer katacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hadiseyle öpüşmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, ömrü boyunca hanesinden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınmayacağına, sonradan haksız duruma düşeceği konularda yorumda bulunmayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya ansiklopedisine göre rüya sahibi kimsenin kazancın çoğalacağına, hayatında saygının hiç eksik olmayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hanesine bolluk geleceğine, zenginliği bulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada hadiseyle öpüşmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüya lugatına göre rüyayı görenin yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana sahip olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yaşamına huşu içinde devam edeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments