Rüyada Hızla Merdiven Çıkmak

Rüyada hızla merdiven çıkmak sosyal hayatta kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, içinin mutlulukla dolacağına, sevdiklerini kendi gözünden bile sakınacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüya sahibi kişinin sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ortak yapılan bir işte yollarının açılacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada hızla merdiven çıkmak çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok hızlı merdiven çıkmak bol para kazanacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına tabir olunur.

Rüya yorumları kitabına göre rüya sahibinin adının yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, zor durumda olan bir kimseye iyilik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments