Rüyada Hoşlandığı Erkekle Öpüşmek

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek az da olsa kazanç elde edeceğine ve bu kazancın bereketli olup kendisini bahtiyar edeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sermayesini hayır getirecek doğrultuda kullanacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Rüya tabiri kitabına göre rüyayı gören kimsenin içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine sevdiklerinin kurtaracağına, rahata erileceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, arsa ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inandığı gelişmelerin yaşanacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına alamet etmektedir.

Rüya sözlüğüne göre rüyayı görenin neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, borcu varsa tüm borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski hoşlandığın erkekle öpüşmek kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün baki kalacağına, insanların takdirini toplayarak faydalı işler yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı görenin her şeyin daha iyi olacağına, bol bol hayır duası alınacağına, dileklerin Allah katında kabul göreceğine, başarıları ile konuşulacağına, verimliliğinin artacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mina

Rüyamda hoşlandığım kişiyle bir odadayım.Onu öpüyorum.Sonra o da kalkıp odanın kapısını anahtarla kilitliyor. İçerde sadece ikimiz kalıyoruz