Rüyada Kocanın Sana Soğuk Davranması

Rüyada kocanın sana soğuk davranması girilecek bir işin yüklü miktarda kazanç getireceğine, bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında inanılmaz güzellikte etkiler bırakacağına, hak yolunda çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorumlanır.

Rüyanın yorumuna göre rüyayı gören kimsenin her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlardan kolayca kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, önemli bir lider haline geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, ferahlığa erileceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada kocanın sana soğuk davranması uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacak bir işe başlanılacağına, atılacak bir adımın birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ticaret hayatında garanti olacak bir yere geleceğine yorumlanmaktadır.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kimsenin yüksek diploma alacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, küs kimselerin barışacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocanın sana soğuk davranması çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok rahat edeceği bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine inanılır.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüya sahibinin hayal ettiği her şeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sorunların kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zezi

Rüyamda kocamı iş için başka yere gidiceyini gördüm ve bana da soğuk davranıyordu sonra kocam ve annesi biyere gidiyordu bende hiç tanısmadığım birinin yanına gidiyordum ve ona para veriyordum o kişide bir şehire gidicekdi sonra o kişiden hamile oldugumu öyrendim annemde bunu öyrenib yanıma geldi lavabodaykdık ben kendime nasıl bunu yaparım hiç tanısmadığım adamı nasıl seve bilirim diyordum annem evet bende şoke oldum dedi sonra o bebeğin düştüyünu bildim endişelendimki obiriçocuğumabirseyolmasa

Merve

Rüyamda eşimin yanında bir sürü kadın vardı benim alaylı konuşup soğuk davranıyordu

Şenay

Rüyada kocam bana soğuk davrandı ben onu bırakıp giderken arkamdan gelmedi. bende çok uzuldum