Rüyada Armut Yediğini Görmek

Rüyada armut yediğini görmek geleceğine yön verecek olumlu gelişmeler yaşanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yakınında bulunan sevdiği kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına tabir olunur.

Rüya tabirine göre rüyayı gören kimsenin insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada arkadaşının armut yediğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya lugatına göre rüyayı görenin dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının armut yediğini görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacak dostlarının kendisini bahtiyar edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirine göre rüya sahibi kişinin büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, gireceği işlerden kazanç elde edeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, rahat ve güzel günler geçireceği günlerin geçici değil, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük armut yediğini görmek bilgisine güvendiği kişilerin gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı örnek olacağına, konforunun ve lüksünün baki kalacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, ailesini kötülüklerden uzak tutacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumu sözlüğüne göre rüya sahibinin çok daha iyi çalışmalar yapmak için kaynak bulunacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine bu sayede hayır duası alınacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından armut yediğini görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, rakiplerinin önüne geçeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüya alemine göre rüyayı gören kişinin yaşamının her anlamda iyileşeceğine, aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, sevilen bir kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kötü şartlar altında dahi neşesini ve huzurunu yitirmeyeceğine, geniş rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada eşinin armut yediğini görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yüksek tahsil yapacağına inanılmaktadır.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı görenin kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu armut yediğini görmek mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, iş hayatında ilerledikçe ilerleyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya tabiri kitabına göre aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kazancının çoğalacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu armut yediğini görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kötü kimselerin ağına düşmeyeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, istediği noktalara geleceğine işarettir.

Yorumcuya göre rüyayı görenin hayatını garanti altına alacağına, yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hayatının olumlu yönde değişeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments