Rüyada Makası Çöpe Atmak

Rüyada makası çöpe atmak şifaya kavuşacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile her geçen gün daha bir kenetleneceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisine türlü oyunlarla çelme takmaya kalkışanların oyunlarını bozacağına, sıkıntılı ve sorunlu durumların kısa süre içerisinde biteceğine delalettir.

Rüyanın manasına göre endişelerin biteceğine, yeniden daha güzel bir hayat düzeni kurmaya, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hastalıklarının son bulacağına, kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada makası çöpe atmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya başlanacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya alemine göre rüya sahibi kişinin elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tırnak makasını çöpe atmak esenlik içinde olacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, sanatla ilgili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya tabiri üstadına göre rüyayı gören kişinin elindeki işi rayına oturtacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, hak yemeyeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments