Rüyada Manitaya Sarılmak

Rüyada manitaya sarılmak koltuğunun ve gelirinin yükseleceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, ailesi yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına tabir olunur.

Rüya açıklamasına göre rüya sahibinin çok büyük ses getireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, şansının döneceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada manitaya sarılmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, tarımla uğraşıyorsa bereketli bir dönem geçireceğine ve kazançta artış olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına yorulmaktadır.

Rüya alimine göre rüyayı gören kimsenin ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, daha farklı ve güzel bir hayatı benimseyeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamettir.

Rüyada manitaya sarılmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, en büyük hedeflerinden birinin gerçek huzuru bulmak olacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, işlerine yeni işler katacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret ettiği söylenir.

Tabirciye göre kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments