Rüyada Atatürkün Geldiğini Görmek

Rüyada atatürkün geldiğini görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, bir anda atılıma geçeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüya tabiri lugatına göre bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada atatürkün geldiğini görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da güçleneceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet eder.

Rüya tabiri üstadına göre rüya sahibi kimsenin geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sürekli kazanç elde edilip zarara uğranmayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayat boyu pek çok insana önderlik edeceğine ve vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada atatürkün geldiğini görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çok önemli başarılar elde edileceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına inanılır.

Rüya tabiri kitabına göre rüya sahibi kimsenin her şeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments