Rüyada Silgi Aramak

Rüyada silgi aramak girdiği işlerde hiç bir sorun yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyanın verdiği mesaja göre bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, insanlar tarafından sevileceğine, rızkın genişleyeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada silgi aramak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, muradına ereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet ettiği söylenir.

Rüyanın tabirine göre rüya sahibi kimsenin sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kötü olan geçmişini unutup geleceğine, her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, muradının olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Rüyada silgi aramak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine inanılmaktadır.

Rüya kitabına göre rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, alacağı kararlarda artık daha dikkatli davranacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments