Rüyada Babamın Ayağını Görmek

Rüyada babamın ayağını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hayatın kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüya kitabına göre yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, afiyette ve keyifte olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada babamın ayağını görmek bilgili bir kişiden iş konusunda faydalanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, cesaretini yeninden toplayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorumlanır.

Rüyanın anlamına göre sorunlarını değer verdiği kişilerin alacağı yardımlar sayesinde yakın bir süre zarfında sonuca ulaştıracağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, eğer hastaysa şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babamı ayakta görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve işlerin günden güne iyi bir hal alacağına, hayır duaları alınacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bazı araştırmalar yapılıp bir sorunun kaynağının bulunacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüyayı görenin büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül

Ruyamda babamin ayaklarini bir hastalıkdan dolayı yandigini görüyorum ve ayakta hafif sallantılı ve üzücü sekilde yuruyordu sendeleyerek ayaklarindan duman çıkıyor kor ateş atesin sonmusu gibiydi anneme kizdim sacmala boyle bi tedavi şekli olamaz diye cok korktum ve üzüldüm babama.annem diyorki dun konustum babanla tamam yapaalim gitsin demisler annemde ağladı