Rüyada Babamın Ayağının Kesildiğini Görmek

Rüyada babamın ayağının kesildiğini görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, elindeki imkanların artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı görenin canlanacağına, mal mülk edineceğine, zengin olacağına, kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada babamın ayağının kesildiğini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduran bir akrabanın hak yolunu bulmasında önderlik edeceğine tabir olunur.

Rüya kitabına göre rüya sahibi kimsenin karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevdiklerini koruyacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babanın ayağının kesildiğini görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, şansın her zaman arkasından geleceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüya yorumu lugatına göre rüya sahibi kimsenin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kötü günlerin geride kalacağına, rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, problem yaşayan sevdiklerinin yaralarına merhem olacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tulin

Rüyamda ölmüş babam eve gelmiş yerde gözlük var babam üstüne basıp kırılıyor ayağını gözlük camı kesiyor ayağından azda olsa kan geldi gerisini hatırlamıyorum

Kaderim

Rüyamda babam ayaklarını kestirmişti ama yaraları iyleşmiş o şekil ayakkabılarını giyip yürümeye çalışıyordu sendeleyerekte olsa yürüyordu dedim baba neden kestirdin ayaklarını ağrılarım wardı kızım şimdi çok iyiyim dedi nedemek oluyor bu

Anonim

Rüyada babamın benim ayağımı kesmesi ne anlama gelir