Rüyada Tahta Gemi Görmek

Rüyada tahta gemi görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyanın anlamına göre rüya sahibinin çok para kazanacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, mutlu ilişkiler kuracağına yorumlanmaktadır.

Rüyada tahta gemi görmek sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, maddi anlamda kalkınacağına, sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüya sahibinin güzel günler geçireceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, amacına ulaşacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük tahta gemi görmek problemleri teker teker çözeceğine, atılan adımların son derece isabetli ve doğru olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hane içine ay doğacağına, bir eğitim ile bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüya ansiklopedisine göre bereketli günler geçirileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bir arkadaşıyla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, dikkatli düşünülerek atılan adımlar sayesinde hayatının afiyette geçeceğine, istenmeyen bir olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
tarik

Gündüz niyetine rüyamda gök yüzünde eskimiş derme çatma tahta bir yapının üzerindeyken bir anda bu derme çatma yapı aşağı düşmeye başlıyor.önümde tahtadan ama sağlam bir gemi beliriyor ve onun üzerine atlıyorum ve geminin direğine tutunuyorum ama çok rüzgar var tutunmakta zorlanırken geminin sancağında beyaz renkte büyük bir binek hayvan beliriyor ve yanında biri beliriyor bana atla atla diyor atlıyorum ilk anda bir anlık yukarı doğru yükselme olurken göğsüm sıkışıyor bir ses bana korkma korkma diyor ve rahatlıyorum sonra selametle selametle diyor ve aşağı doğru bineğin üzerinde süzülerek yavaş yavaş yere varıyoruz ve binekten aşağı iniyorum gökyüzüne bakıyorum bes berrak renkte ve uyanıyorum.ağzım kurumuş bir vaziyette