Rüyada Uçak Düşerken Kaçmak

Rüyada uçak düşerken kaçmak işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yeni başladığı bir ilişkinin çok iyi gideceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya tabiri üstadına göre rüya sahibi kimsenin tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde sapasağlam olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada uçak düşerken kaçmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, yakında gelecek olan bir paranın işleri yürütmek için kullanılacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüya alemine göre rüyayı gören kimsenin bol kazançlı bir işe girileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sorunlarını çözebileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada uçak düşerken kaçmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından düzlüğe çıkıp çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, etrafındaki kimselerin kötü gününü paylaşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments